HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

Nyolcadik nap

2008.08.13. 21:28 :: Jadeanyu

"41 km gyalog St.Domingoba, 548 maradt, ingyen albi, lábam ok. Táj: 2 napja csak szőlőtőkék és legyek. Szedret, almát szedek. Navarrete az első randa város, Najere szép."

Kepen: egy nagyon finom vacsora, es a Santo Domingoi szallas. Nagyon jol aludtam.

Logrono hajnalban, ahonnan ezen a napon idultam.

 

5 komment

Címkék: st.domingo navarette najere

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr30614846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jadeanyu 2008.08.13. 21:46:04

Kis színesként legyen itt egy legenda Santo Domingoról:
Egykor itt mentette meg Domingo, a szentté avatott remete egy kölni házaspár fiát. Zarándokútjuk során ebben a városban szálltak meg. A német fiatalember igen megtetszett a vendéglős lányának. El akarta csábítani, de a fiú ellenállt. A lány bosszúból ezüst kelyhet rejtett ruhái közé, majd feljelentette. A fiút felakasztották. A szülők éjszaka hallották fiuk hangját. Azt súgta nekik, hogy nem fulladt meg, még él, mert Santo Domingo lábánál fogva tartja. A szülők a bíróhoz siettek, aki éppen sült tyúkot és kakast készült vacsorázni. Izgatottan bizonygatták, hogy fiuk még életben van. A bíró azt felelte, hogy a fiú olyan eleven, mint a tyúk és a kakas tányérján. Ebben a pillanatban a szárnyasok felugrottak a tányérról, és a szobában repdesni kezdtek.:)
Örülök, hogy rendbe jött a lábad, biztosan sokat tettél fejben is érte. És az is jó, hogy gyümölcshöz jutottál. A tegnap megtett km-t nem írtad meg, ezért nem tudom hol tartasz. De végülis ez teljesen mellékes. BC!

Anyukád 2008.08.13. 22:09:54

Drága kisfiam én is nagyon örülök, hogy jobb a lábad, továbbra is követlek nemcsak gondolatban, hanem a térképen is millió puszi

Eroszita · http://eroszita.blog.hu 2008.08.14. 11:35:05

Utolérted a napi km-t, amit elterveztél. Lábadnak örülök, hogy helyre jött, csak a térded bírja! Szőlő nem volt a tőkén? :)

vénia 2008.08.14. 19:52:11

ez a legenda nagyon tetszik!
jó helyen vagy, csak így tovább, egyél sok gyümölcsöt :)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.08.15. 19:07:43

Van szolo, csak meg eretlen A szeder is az volt az elso napokban, az almat viszobnt zolden szeretem, Sajnos amit nem permeteznek, ott keves jo van mert kukacos, a tobbi resze nagyon jo.
süti beállítások módosítása