HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

Huszonegy (Blackjack!)

2008.08.26. 16:47 :: Mao elvtárs

Mansillaban vagyok, 20km-re Leontol. A hely ugyan fizetos, de a konyha jol felszerelt, ugyhogy etelre nem lesz gondom, valami rizottot osszeutok.

Tegnap ota sok minden nem tortent, jol haladok, bar kilometerekben nem annyira, de mar nem foglalkoztat ez a kerdes. Megyek, amikor jolesik, pihenek, amikor jolesik, sok gondolatom, otletem van, ezek kozul nemelyik el fog vezetni a megoldashoz, es minden nap valami uj hozzaadodik. Lassan vege lesz a siksagnak, jonnek a hegyek, na azok kemenyek lesznek, kozel 1600m magasra kell majd felmenni a Vaskereszthez. Meg sosem voltam ilyen magasan repulo nelkul (na jo, 1410 meteren voltam, az ut elso napjan a Pireneusokban).

Ma megint osszetalalkoztam ket emberrel a varosban, akikkel regebben mar beszelgettem, mindketten ezt a helyet ajanlottak, ezert vallaltam be, pedig tenyleg nem bannek mar egy kis szabadban alvast, de az utolso par alkalommal mindig kozbejott valami. :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr91634133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brasileiro 2008.08.26. 17:43:36

Olá Mao, it's just nice to see your photos (it's a pity I only understand very little of the written comments). I send you best greetings from Ecuador. Maybe I can attach some photos of this magnificant nature here in the Andes, just terrific.
Have still a very good camino. Hasta más tarde, mi amigo.

Saludos, Malte

vénia 2008.08.26. 22:14:04

nice to read your comment brasileiro!
I think, Mao will be happy too!

Eroszita · http://eroszita.blog.hu 2008.08.28. 12:24:42

Továbbra is veled! Már kép nélkül is ott van a gondolatom a kagylóban! Örülök, hogy már nem számít a kilométer! :) Puszi

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.08.28. 17:45:58

Hi Malte, its good to hear about you! I!ve got some ideo so maybe i will translate my diary to English so a lot of people may use my experiences.
I wish you a very good time in Ecuador and I hope I hear about you soon.
Mao
süti beállítások módosítása