HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

Első nap

2008.08.04. 22:33 :: Jadeanyu

Mao elvtárs este 9-kor küldött sms-t: "Frankfurtba buszoztam, utcafesztivál van, csodálatos minden, vurstli, illatok, zenék, emberek, gyönyörű város. Jól tudok németül beszélgetni. A Parkban alszom, jó idő van." (Javitva, eredetileg itt iszom volt, gondolom eliras, bar igaz, almabort meg kokuszbolet ittam)

A német "beszélgetésről" jut eszembe, miszerint öcsikém soha életében nem tanult németül, viszont gyerekkorában több tucatszor megnézte kedvenc filmjét (Star Wars IV-V-VI.) videokazettán, ami persze akkoriban csak német nyelven volt elérhető, ebből következően a filmben elhangzott összes szót, kifejezést tökéletesen megtanulta. És azóta is tudja. Biztosan jól eltársalog valakivel 2 sör közben, a csillagokat nézegeti az égen, az ott vajon nem a Tatooine?  Holnap reggel folytatódik a repülőút Biarritz-ba.

 Frankfurt und Mich

 Mein beste Freund - ki a szebb?

 

Video is van a tuzijatekrol, azt majd ha hazaertem.

2 komment

Címkék: frankfurt

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr100600740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krieger Zsuzsika 2008.08.04. 22:53:18

kár, hogy nem láthattalak simafejű kisfiam, vigyázz magadra millió puszi.

Eroszita · http://eroszita.blog.hu 2008.08.05. 07:52:29

Fesztiválba csöppenni az út elején, jó kezdés. :)
süti beállítások módosítása