HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

INDULÁÁÁÁS

2008.08.03. 22:24 :: Mao elvtárs

Na jó, még az utolsó nap estéje van, de holnap nemigen tudk blogolni, sőt, mostantól lényegesen szűkebb szavú leszek. Most jöttem meg az összevont családi szülinap/névnap/búcsúztatásból, magyar-francia barátság jegyében született előétellel (libatepertő lilahagymával + paprikával, valamint sajttál dióval, almával, mazsolával), faszénen sült mustáros tarjával és máktortával, valamint egy jó adag hazahozott, reggelire szánt babgulyással.

Nagyjából végeztem mindennel, ami hátramarad, azzal már úgysem tudok semmit tenni, nem fogok a továbbiakban foglalkozni vele.

Holnap reggel megyek ki a reptérre, Ferihegy 1-ről indul a gép 12.20-kor. Egész hétőn Hahnban leszek, ez egy német kis falu (volt katonai reptér + bázis), ahol elvileg semmit nem lehet csinálni, de a közelében van pár hangulatos város, azokat talán megnézem. Kedden repülök tovább Biarritzba, ha lesz időm (valószínű lesz), megfürdök a tengerben. Estére elérek Saint Jean Pied de Portba, ahol felveszem a Credentialt (az úton járók igazolványa) és szerda reggel ténylegesen nekivágok. Az első nap a Pireneusokon vezet át az út (állítólag egy részét elöntötte a víz), Roncesvalles a célállomás, 27km, 1200m szintkülönbség. A második nap, csütörtökön Pamplonáig akarok eljutni, utána pedig nincs megtervezve az út, ahogy esik, úgy puffan.

Nem tudom, mikor tudok legközelebb írni, Jadeanyu (aki civilben a testvérem) írja majd meg mindennap, amit 160 karakterbe sűrítve közölni tudok vele.

 

Szólj hozzá!

Címkék: repulo hahn biarritz indulas sjpdp

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr47599070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása