HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

Hatodik nap

2008.08.11. 21:12 :: Jadeanyu

"Ma sokat haladtam szellemileg. Menetközben nehéz elmélkedni. Óriási véres vízhólyag maradt, tán éjjel beszárad, más gond nincs. Nehéz nem indulni, holnap cél Logrono."

Nem tudom, kell-e egyáltalán elmélkedni menetközben, nekem az igazi, letisztult gondolatok kiüresedett állapotban jönnek legjobban, és ezt nem nehéz gyaloglás közben elérni. Szerintem az első 10-12 nap a megszokásról szól, a sebekről és a vízhólyagokról, utána majd meglátod, egy pillanat alatt minden eltűnik és már észre sem veszed. ¡BC!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr31611339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elf 2008.08.11. 23:38:18

Ha egyben vagy fejben, sokkal könnyebb lesz a fizikai rész is :)

Eroszita · http://eroszita.blog.hu 2008.08.12. 13:56:26

Menet közben csak menj és fogadd magadba a látni, hallani, érezni valót. Amikor eljön az ideje az elmélkedésnek ezek az elmentett emlékek segítenek. Lábadra továbbra is vigyázz!

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.08.12. 21:53:18

Ami erdekes: a lelkiero olzan, hogy ha nincs, akkor semmi sem megy, a sikerelmenytol no es hozzasegit a kovetkezo sikerekhez, igy egyre tobb lesz. Pl az sokat adott, hogy masodik nap megcsinaltam a nagy tavot.

Littmann 2008.08.13. 14:34:46

Lehet, hogy most nem leszek túl népszerű, de leírom mit gondolok:
Már az egy óriási bátorság, hogy ilyen őszintén írtál magadról, és a motivációdról. Erre nem sok ember képes. Az első legnagyobb lépést már megtetted ezzel. Véleményem szerint-igaz nem nagyon ismerlek, de talán, mint kívülálló jobban látok pár dolgot- ha a fájdalmaid ilyen intenzívek, folyamatosak, akkor nehezen fogsz rákapcsolódni a jó kis energiamezőre:)Sodródj az árral, ha fáj, ne menj, inkább buszozz egy kicsit, ha nem fáj menj. Azt hiszem az orvosi résznél olvastam, hogy nem a megtett kilométerektől függ, hogy mit kapsz, hanem Tőled. Feltöltődni mentél, nem szenvedni.:) Ha önsanyargatásra vágysz, elég, ha kimész a kínai piacra szombat délelőtt.:) Lazíts, ez most nem a követelményekről szól, hanem kalandról,és élményekről, nem arról, hogy totál lerobbanjon a térded. Ezt csak racionálisabb énem íratta velem,gondoltam leírom, ha már olvaslak..:) Persze, a legjobb az lenne, mikor legközelebb írsz, már arról számolsz be, hogy sitty-sutty eltűnt a fájdalom. Nem okoskodok tovább, remélem javulni fog a helyzet..:)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.08.15. 19:11:10

Agi: koszonom, jo a gondolat, de ha nem birom, inkabb pihenek. Persze volt mar, hogy stoppoltam, maskepp Utergabol nem tudtam volna Obewidosba jutni, aznap volta a legrosszabb.
süti beállítások módosítása