HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

Egy csodlatos elmeny

2008.08.21. 07:54 :: Jadeanyu

Ezt el kell meselnem.

Tegnap a kozos danolaszas nagyon jo hangulatu volt, kb 25-3º zarandok gyult ossze, meg egy-ke helybeli. Senki nem volt hajlando sajat nepe dalat enekelni, de azert egy-ket ismert volt. En, ha tudnek, eloadtam volna a Honfoglalast, de igy nem tudom atadni, amit jelent...

Elmentem a misere is, emberkozpontu volt, hangulatos (bar ket fajos bokaval nem esett jol annyit allni), a vegen, az aldozaskor az apacak enekeltek es gitaroztak, vidam volt az egesz. A kozos vacsora... negy fogasos, finom fott etel, elotte halaima, utana meg egy kis enekles, aldasosztas egyenkent mindenkinek es kaptunk az utra egy csillagot. Nehez szavakba onteni, mit ereztem, azt hiszem, ez az, amirol a keresztenysegnek szolnia kellene. Szolgalat, orom, es az orom megosztasa egymassal. Nagyon vidam, boldog eletet elnek itt az emberek.

Ezt akartam elmondni.

A spiritualis resz nagyn szemelzes, es meg fogalmazodnak bennem a dolgok. Azt gondolom, ez egy folyamat, amit nem lehet alkotoreszeire, egyes elemeire bontva leirni. AMi tortenik, az fizikai, ahogy megelem, az lelki, de meg kavarog bennem sok dolog.

Azt hiszem, a vegere fog osszeallni, mirol ls lesz itt szo. Kitartasrol, kuzdoszellemrol, bizalomrol mindenkeppen, a megerzesek hatalmarol, a "veletlenek" egybeeseserol (ha tegnap nem tevedek el, nem hoznak ide, a tobbi albi itt dragabb es "ures". Ez volt a legjobb hely ahol eddig voltam.

Bucsuzom mert lejar a bedoobott penz, puszi mindenki.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr98625497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laurelin 2008.08.21. 16:06:29

Jobb lenne inkább kép bájos fókával, mint fájós bokával. Elsőre ugyanis azt olvastam. Ez teszik, hogy ilyen jó dolgok is történnek :)

ammonita 2008.08.21. 17:57:36

Egy darabig gondolkodtam, hogy mit lehetne csinálni nulla forintból a bokáddal mire rájöttem. Ha találsz valahol nagy csalánt - nem azt a pici szart, hanem a nagy, magas csípős Utrica diodicát - szedj belöle amennyit tudsz, forrázd le és a pépet kéne a bokádra rakni. Ennek elméletben le kell húznia a duzzanatot és a gyulladást. Viszont legalább undorító! :)

Eroszita · http://eroszita.blog.hu 2008.08.22. 16:11:57

Kezd az út szelleme életre kelni és megmutatni magát! Lehet, hogy az elején találsz ilyen helyet, nem így éled meg, mint most.
Dagadt, fájós lábra ha nincs más, hideg vizes borogatás is sokat jelent, csak minél szorosabban legyen áttekerve akkor, és cserélgetni kell.

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.08.23. 18:39:14

Laurelin: volt egy bajos foka is, bar inkabb balna, le merem irni mert nem tud magyarul. :) Ingrid, aki a neve ellenere spanyol es termeszetgyogyaszattal szeretne foglalkozni. Sokat beszelgettunk, Helenaval harmasban is, es miutan o buszra szallt Leon fele, kettesben. Aranyos lany, valoszinu tartjuk a kapcsolatot a jovoben is.

zit_zit 2010.04.07. 10:49:14

szia!

szabad megkérdeznem, hogy hol volt ez a szállás? jövő hét után indulok, és szeretnék én is "eltévedni", hogy ide találjak.

előre is köszönöm!
süti beállítások módosítása