HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

A második év - ébredő vágyak

2010.08.08. 19:46 :: Mao elvtárs

Ellenállhatatlan vágy ébredt bennem, hogy újra útra keljek. Gondolataim vannak, amelyeket rendezni kell. Mindazon problémák, amelyek miatt elindultam, megoldásra kerültek, az életem gyökeresen megváltozott és ezzel együtt egyre jobban előtérbe került mindaz, ami már a saját személyiségemből fakadó eredmény és semmi köze a "körülményekhez". Gondolkodnivalóm van, terveim és álmaim, a megvalósítás azonban egyre késik, és bár tudom, mire van szükségem a sikerhez, erőt és lendületet kell gyűjtenem.

Az érzem, az úton ezt megtalálom.

Egy ideje már hajnalban kelek, élvezem a perzselő napsütést és a hideg, esős reggeleket. Élvezem a forró teát és a hosszú sétákat. A dalokban volt és éljövendő élményekre lelek. Itt van egy, amelyről az ugrik be, milyen lehetne, ha hajnalban érnék Finisterbe:

https://www.youtube.com/watch?v=LEIYk0ANoZ0

Nem tudom, mi lesz, lehet, hogy jön egy ötlet és két nap múlva már indulok is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr572207963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása