HTML

Camino

Mao kalandjai Kagylós Szent Jakab útján, 800km gyalogosan Spanyolhonban,

Friss topikok

Linkblog

Huszonnegyedik nap

2008.08.30. 00:16 :: Jadeanyu

Ez az üzenet 19.29-kor érkezett: Ma minden kívánságom teljesült, víz, pihi, gyógyulás, gyümölcs, amikor kértem, meglett hamar. A szálláspénz fánkra, dzsuzra ment, Astorgában a közért előtt ülök boldogan.

És a következő 22.24-kor: Pénteken városban aludni: fiatalok piával mindenütt. Kifelé tartottam, lengyel hospitalero rámtalált, bevitt ingyen drága helyre. Vacsi is lett innen-onnan. Most jó.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr78640377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jadeanyu 2008.08.30. 10:34:50

Úgy látom elkezdett működni az, amiről az utóbbi időkben sokat beszélgettünk: a gondolat teremtő ereje. Eleinte apróságok, mint az tegnap is történt, aztán egyre nagyobb dolgok, bármit kérhetsz, megkapod, csak pontosan fogalmazd meg a gondolataidban, mi az. És soha ne törődj a hogyannal. Úgy érzem, a hátralévő 10-12 napon megkapod azt az energia feltöltést (tudatot), ami elég lesz utána a céljaid megvalósítására. BC!

Peredhil · http://pirateperedhil.blogol.hu 2008.08.31. 03:17:18

Miért van az az érzésem, hogy jobban eléldegélsz így menet közben a természet és a többi ember adta dolgokból mint itt? :)
süti beállítások módosítása